CLINICA VETERINARIA Dr OMS
Jubilació
​
Benvolguts clients i amics
Amb motiu de la meva jubilació barem tancar la clínica el passat dia 15 de Juliol
La meva intenció era en principi seguir al capdavant de la cínica, i continuar fent el que més m'agrada posant la meva experiència al vostre servei. Per això es necessiten actualment col·laboradors (tant veterinaris com auxiliars) que portin el pes administratiu i en especial el servei d'atenció al client i el suport quant a recordatoris, assessorament etc.
La baixa per diferents motius de diversos col·laboradors i la impossibilitat de substituir-los a curt termini m'ha portat a prendre aquesta decisió.
Moltes gràcies per haver confiat en nosaltres, per haver-nos deixat ajudar-vos a conviure amb les vostres mascotes en les millors condicions possibles i per haver-nos deixat gaudir-ne.
Hem estat feliços quan els hem vist a ells i vosaltres feliços i hem patit amb ells i amb vosaltres quan les coses no han anat tan bé.
Fa 44 anys que vivim per i per a les vostres mascotes, amb dedicació completa i amb un afany d'aprendre constantment per oferir-vos el millor. Gràcies per haver-nos permès fer-ho.
Us desitgem una feliç existència al costat de les vostres mascotes i us animem a seguir cuidant-les la resta de les seves vides
Manuel Oms
Veterinari
Todos los perros acumulan sarro a lo largo de su vida.
Algunos muy poco y se plantan en los 12 o 13 años con apenas un poco de sarro sin haberles hecho nada.
Otros sin embargo con apenas un año de edad ya tienen una importante formación de sarro.
Cuando el perro come se depositan sobre el diente y entre las encÃas restos de alimentos, que al contaminarse forman la PLACA BACTERIANA.
La saliva del perro transporta minerales, en algunos perros muchos y en otros pocos. Cuando esos minerales encuentran la placa bacteriana con su acidez caracterÃstica, se depositan en capas sobre y entre la misma y forman el SARRO
El sarro va irritando las encÃas y hace que estas se inflamen, duelan y reaccionen, a veces retrayéndose y a veces agrandándose. y provocando un espacio entre el diente y la encÃa que a su vez se llena de sarro y va descalzando el diente.
Tener o no tener sarro depende de los minerales que tiene cada perro en su saliva.
Lo único que podemos hacer es evitar que se acumulen los restos de alimentos y se forme la placa.
Hagamos lo que hagamos , si el perro tiene muchos minerales, se formara sarro
Pero cuantas mas cosas hagamos mas retrasaremos el tener que hacer una limpieza de boca bajo anestesia