LA NOSTRA MISIÓ:

 

  • Vetllar per la salut i el benestar de la teva mascota i la de la teva família.

  • Ser el teu centre veterinari de confiança

  • Convertir-nos en els teus assessors davant de qualsevol tema que tingui a veure amb la teva mascota

 

               Posem a la teva disposició tant els nostres serveis com al nostre personal per vetllar per la salut i el benestar de la teva mascota i la de la teva família.

 

              El nostre objectiu és ser el teu centre veterinari de confiança. Desitgem convertir-nos en els teus assessors davant de qualsevol tema que tingui a veure amb la teva mascota, tant pel que fa a la seva salut física com a la seva educació i en general al seu benestar físic i mental.

 

              La nostra àmplia experiència, juntament amb la nostra constant posada al dia i recolzats per fortes inversions en noves tecnologies, ens permet atendre'l i en la majoria dels casos solucionar el seu problema, i quan sigui necessari orientarlo a l'especialista o servei més avançat i prestigiós adequat a cada cas.

 

              Tu decidiràs si ens convertim en simples assessors quan tinguis una necessitat o si pel contrari, vols que siguem els directors de la salut i l'educació de la teva mascota deixant a les nostres mans tot el que es refereix a la mateixa (alimentació, educació, vacunacions , revisions, tractaments preventius, etc)

 

              La nostra missió és que tu dipositis la teva confiança en nosaltres fins a convertirnos en el teu segon jo (en tu mateix) però amb els coneixements, els contactes i material necessari per tu puguis  prendre la decisió més correcta en cada moment amb l'absoluta certesa de tenir tota la informació i l'assessorament necessària.

 

              Desitgem que tant tu com la teva mascota es trobin còmodes al nostre costat, tu per tenir la confiança d'estar sempre el millor assessorat possible, i la teva mascota, per que, tot i que de vegades no ho entengui molt bé, s'adoni que l'estimem i la curem.

 

              Després de 35 anys d'experiència hem après i estem aprenent cada dia quines són les teves necessitats i quines les de la teva mascota i esperem que això et sigui útil.